Een eigentijdse uitvalbasis voor creatieve professionals

FAQ

De huurprijs van één of meer kantoorunits is all-in, dat wil zeggen dat alle bovengenoemde voorzieningen zijn inbegrepen.
 
Huurprijzen: vanaf € 280,- per maand, excl. BTW, te voldoen bij vooruitbetaling.
Bij het afsluiten van een jaar- of meerjarencontract zijn flexibele huurtarieven en een flexibele opzegtermijn bespreekbaar
De volgende diensten zijn beschikbaar:
  • directe vaste telefoonaansluiting (met voice-over IP) op aanvraag;
  • inpandige reprofaciliteiten op aanvraag.
Onze members zijn onze huurders. Iedere huurder krijgt de mogelijkheid om in te loggen en gebruik te maken van de online member omgeving.
 
Ja het gebruik van de vergaderkamers met Touchscreen tv's is ook inbegrepen in de huur van de flexplekken. Door een slimme reserveringsmodule met een speciaal ontwikkelende formule kan iedereen evenveel gebruik maken van de vergaderfacaliteiten. Verder kun je natuurlijk als als flexwerker tevens kosteloos gebruikmaken van de lounge en alle andere gesprekshoeken met zitjes.
De vergaderkamers dienen altijd gereserveerd te worden (minimaal 10 minuten van tevoren) voordat men er gebruik van kan maken. Door een slimme reserveringsmodule met een speciaal ontwikkelende formule kan ieder member evenveel gebruik maken van de vergaderfacaliteiten. Zo kan er ruimschoots van tevoren maar ook dezelfde dag of week nog een spontane bespreking gereserveerd worden. Verder kun je natuurlijk als altijd gebruikmaken van de lounge en alle andere gesprekshoeken met zitjes.
De koffie en thee uit de DE koffiecorners zijn inbegrepen in de All-in huurprijs. Verder zijn er drankjes en kleine snacks uit de automaat verkrijgbaar.
 
‘Synergism’ wil inspireren en stelt zich daarom gastvrij op tegenover zakenrelaties en netwerken. De verhuurder moedigt de ontvangst van derden aan. Vraag de verhuurder voor dit soort leuke initiatieven naar alle verschillende mogelijkheden.
 
Je kunt zelf of om beurten met buurbedrijven inkopen doen. Dat stimuleert de beoogde huiselijkheid en het elkaar frequent ontmoeten. De keuken biedt meer dan voldoende gemaksmogelijkheden voor het gekoeld bewaren van drank en voeding en het bereiden ervan.
Daarnaast nemen leveranciers in de directe omgeving graag je bestellingen op om deze vervolgens ‘aan huis’ te bezorgen.
Geef ook eens één van de goede cateraars in Naarden opdracht om een lunch, bedrijfs- of netwerkborrel te organiseren.
 
Het ‘Synergism’ passysteem is gekoppeld aan de card reader in de entreehal en biedt dagelijkse updates.
Vraag de verhuurder naar de incentive van dit moment.
 
Vraag de verhuurder om in overleg met één of meer huidige huurders snel de nodige ruimte voor je bedrijf te creëren. Ook zij hebben belang bij nieuwe medebewoners. ‘Synergism’ en haar bewoners staan voor gezamenlijkheid en flexibiliteit en daarmee open voor vele creatieve mogelijkheden.
 
Vraag de makelaar naar de verschillende mogelijkheden en dan zal er altijd een passende oplossing voor je gevonden worden! 
 
Flexwerken kan zowel in de flexruimte beneden, boven in de stilteruimte als in de lounge. Het hangt er vanaf of je voor een stilteplek kiest of juist dynamiek wilt ervaren. Je kunt ook beide naar wens combineren.