Een eigentijdse uitvalbasis voor creatieve professionals

Concept

Perspectiefrijk

‘Synergism’ vormt het concept voor hét flexkantoor van de toekomst. Het dankt zijn snelle opkomst aan optimalisatie van alle factoren, die meespelen in het eisenpakket dat ten grondslag ligt aan de keuze voor perspectiefrijke bedrijfshuisvesting in de 21e eeuw. De strategische situering van deze herontwikkeling van het drie bouwlagen omvattende, voormalige onderkomen van hoofdhuurder Arcade CNR, was uitgangspunt voor het concept.
 

Samen ondernemen

‘Synergism’ bewerkstelligt niet alleen synergie op het gebied van succesvol zaken doen in relatie tot de juiste bedrijfshuisvesting, maar stimuleert ook onderlinge kruisbestuivingen tussen haar verschillende huurders. De moderne huiselijkheid initieert de onderlinge saamhorigheid van het kleurrijke gezelschap, dat individueel graag deel uitmaakt van een groter geheel. Deze saamhorigheid is de basis voor samen ondernemen.
 

Antwoord op de marktvraag

‘Synergism’ is ook een antwoord op de marktvraag. Nog vóórdat de opknapbeurt van de gevels en de totale inpandige metamorfose was gerealiseerd, was de eerste TV producent al binnen, op de voet gevolgd door de eerste eenmanszaak.
 
Het concept is bedoeld om ervaring, kennis, vernieuwende plannen en expansiedrift van zowel junior als senior professionals bijeen te brengen om zo te komen tot versnelde synergetische voordelen en resultaten. Daaraan kunnen tijdelijke professionals vanuit alle windrichtingen, die op projectbasis voor grote bedrijven dichtbij hun opdrachtgever(s) gevestigd willen zijn, enerzijds het nodige toevoegen en anderzijds oplossingen voor zichzelf en hun werkgever ontlenen.
                           

Efficiency

Een hoge mate van efficiency maakt het mogelijk om in ‘Synergism’ doordachte functionaliteit en comfortabele luxe te combineren met een scherpe huurprijs. Vanaf zo’n tientje per dag biedt het concept splinternieuw gemeubileerde flexkantoren met luxe, publieke vergader- en vele andere gemaksvoorzieningen.
 

Goed gezelschap

Wie zich vestigt in ‘Synergism’ bevindt zich in het goede gezelschap van uiteenlopende zzp’ers. In de onderste twee verdiepingen van de zijvleugel van het
gebouw, die toegankelijk is via een eigen entree, zijn bestaande, lange termijnhuurders
gevestigd, waaronder accountants, een ontwerper in bewegwijzering, een softwarebedrijf en een
detacheringsbureau.
 

Directe omgeving

Het multitenant gebouw wordt omsloten door kantoren, andere bedrijfsgebouwen, een fraaie villawijk en luxe woonappartementen. Horeca, cateringservices en winkels bevinden zich op nog geen vijf minuten loopafstand. Voor wie nog dichterbij zijn inkopen wil doen, is er onder meer de AH To Go bij het treinstation.
 
‘Synergism’ biedt ruim voldoende mogelijkheden voor wonen in de directe omgeving. Naarden kent goede, stadse voorzieningen en biedt tot in de wijde omtrek uitstekende recreatiemogelijkheden op het gebied van zowel cultuur als natuur.